|

Modele telefoane nokia cu tastatura


Posted on by admin | in Uncategorized

Camera este mai degrabă doar generică, având un senzor de 2MP și bliț LED. Poate ar fi fost mai utilă amplasată în partea DIN față și utilizată pentru apeluri Video decat pentru poze. Spre deosebire de Nokia 3310 3G, Noul modèle vigne cu sistemul de operare KaiOS și acces la un magazin de aplicații cu Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook și Twitter. Deși Momentan nu Sitiera o aplicație WhatsApp, s-ar putea ca Serviciul să disponibil în viitor PE Nokia 8110 4G. Nokia este un producător renumit pentru că face telefoane rezistente. Poate chiar cel mai bun telefon fără écran tactile produs de Nokia, 515 este capabil să administreze Două cartele SIM. Este realizat DIN sup de înaltă calitate. Bateria de 1500 mAh poate fi înlocuitã și asigură, conforme producătorului, pana la 9, 3 Ore de conversație VoLTE, pana la aproximativ 7 Ore în rețele 3G și 2g sau pana la 25 de zile în regim de așteptare. Carcasa este realizată DIN policcarbonat și oferă protecție IP52, aproape maximă la PRAF și aproape minimă la apă. Dacă v-ați săturat de dificultățile folosirii unui ecran tactil pentru a răspunde la un Apel telefonic, Nokia 8110 4G readuce glisarea Fizică pentru a răspunde sau a încheia un Apel. Nokia 8110 4G va fi disponibil DIN Luna mai 2018 în Europa la un linistit estimat de 79 euro, fără taxe sau subvenții din partea operatorilor.

În România ar putea ajunge inițial la peste 400 Lei, în funcție de accomplie modelului putând să scadă Sub acest Prag în Naomi Luni. Chiar și la acest linistit, Nokia 8110 4G este probabil cel mai bun telefon clasic pe care o să îl puteți achiziționa anul acesta, fiind singurul ce oferă conectivitate 4G. Nokia 8110 4G sont 4G FDD-LTE în benzile 1, 3, 5, 7, 8, 20, 2G în benzile de 900 și 1800 MHz, 3G WB-CDMA în benzile 1 (2100 MHz), 5, 8 (900 MHz); Deci ar trebui să funcționeze fără probleme în toate rețelele mobile din România. Telefonul mai oferă Wi-Fi 802,11 b/g/n cu funcție de hotspot, Bluetooth 4,1, GPS/AGPS, Conector audio de 3,5 mm pentru căști, radio FM, Conector MicroUSB (USB 2,0), iar versiane Dual-SIM are un SIM Micro și un SIM nano. Nokia 8110 4G este probabil cel mai bun telefon clasic pe care îl puteți cumpăra anul acesta. Inspirat de forma legendarului Nokia 8110 “Matrix” lansat în urmă cu peste 20 de Ani, Nokia 8110 4G oferă conectivitate Wi-Fi, 4G VoLTE, acces la e-mail, Google Maps, Facebook și pana la 25 de zile autonomie în regim de așteptare. Toate acestea la un linistit estimat de 80 euro.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
|

Comments are closed.

DIY & Sign up Online


We have partnered with eNannySource to help you search for the perfect nanny in your area in addition to our other services.

Enter your zipcode to get started:

Let us Help You


Our team of nanny agents are standing by & ready to assist you in your perfect nanny search!

Upfront fee of $199.00 for us to advertise your position & then a success fee* of either $999 or $99/month for 12 months


*Success fee is only due when we successfully find you a caregiver.