|

Modele cantash te vogla


Posted on by admin | in Uncategorized

O sac pour DISNEY: një koleksion për të festuar Micki Mouse një Mix & match shumë i dëshiruar por Edhe aktuel, me detaje të Vogla glamuri si Kopsa të Vogla, shirita të punuar me lëkurë ose pellush. Të këndshëm dhe praktikë, zinxhirët e thurur në masën XI extralight ndryshojnë formën e çantës falë rripit që vendoset në sup. Ngjyra të ngrohta me një prekje metsemblables dhe të artë. Kafe, Bronx dhe shampanjë për aksesorët që Mund të kominohen lehtësisht me çdo`regarder`, me një prekje metropolitane njësoj si modeli O Bag Urban. Janë perfekte atëherë çantat e Supit të koleksionit Warm Vibes me printime kafshësh për até që dëshiron një efekt vendimtar ose një pëlhurë me njolla Tone-sur-Tone për ATA të cilët dëshirojnë të jenë më diskretë. Efekti UAU sigurohet nga mbulesa e O Bag në printime kafshësh për një`mbulim`të Vërtetë që do e transformojë çantën tuaj në një aksesorë komplet ndryshe. Por këtë verë, çantat që kanë filluar të preferojnë fashionistet janě çanta Pak më ndryshe se ATO që mbajmë Gjithmonë, më artistike dhe më të veçanta. NUK kanë shumë ngjyra, por janě të bukura dhe shumë praktika në çdo orë të ditës. Çanta është Elementi kryesor për një garderobë femërore, PASI kompleton dhe JEP Stil në çdo veshje.

Këtë verë Zgjedhjet janě të shumta, MODELE të Reja kanë dalë në Treg dhe është shumë më e thjeshtë të gjeni até që Ju përshtatet. Kristalet maxi ndriçojnë në çantat e shpinës të koleksionit të Krishtlindjeve, një kapsulë e disenjuar për magjinë e festave, mini aksesorë perfektë për veshjet e sofistikuara ose sendet dhuratë elegante dhe të çmuara. Xhepat o Pocket dhe o Pocket micro janě në pëlhurë ose Kadife dhe detaje kristalesh ose shkëlqimi. Aksesorët, kryesisht çantat janě shumë të rëndësishme dhe tepër të domosdoshme përsa i përket pamjes sonë. ATO kanë fuqinë që ta shndërrojnë një veshje të mërzitshme në një veshje shumë të bukur dhe Stil. Çantat janě një aksesor që na shoqërojnë në përditshëmrinë tonë, prandaj duhet t`IU kushtojmë një vëmëndje të veçantë. Me ardhjen e stinës së pranverës, një nga ndryshimet që duhet t`i ndodhë garderobës sonë janě Edhe çantat, të cilat këtë vit vijnë Mjaft të bukura, Ku shohim një dominim të ngjyrave APO dhe të`Circle Bag`që janě çantat në formë të rrumbullakët. Por një tendance tjetër që VIHet re janě Edhe çantat kashtë. A Jeni Ende Duke menduar se cilat çanta duhet të keni me patjetër në garderobën tuaj për t`i veshur gjatë pranverës dhe verës? Nëse Jeni në kërkim të Tyre në mënyrë të dëshpëruar për shkak se është Kaq e vështirë për të gjetur një cânte që i përshtatet Stilit tuaj, por Duke qëndruar Edhe koherentë me Trendet e fundit, ne Kemi një zgjidhje për ju. E Reja e rradhës është O sac tricot, një cânte e Madhe Pazari e CILA ka efektin Triko, një referencë ndaj trikove klasike të thurura të dimrit. KY modèle përfshin modularitetin maksimal që Mund të jetë e kompletuar me gebrehiwet të, skaje të leshta dhe rripa të gjatë ose të shkurtër.

Vazhdon evolucioni i O Bag që si çdo stinë që propozon MODELE të Reja çantash, të studiuara Deri në detaj për të qenë Modulare, të përshtatshme dhe të konvertueshme. Materiali që përdoret është gjithnjë XI extralight një përzierje e veçantë e matérialité të gomuar të lehtë e rezistent, e lehtë për tu mbajtur dhe absolutisht e prodhuar në Itali që në Duart Kreative të O Bag, Merr format më elegante dhe funksionale.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
|

Comments are closed.

DIY & Sign up Online


We have partnered with eNannySource to help you search for the perfect nanny in your area in addition to our other services.

Enter your zipcode to get started:

Let us Help You


Our team of nanny agents are standing by & ready to assist you in your perfect nanny search!

Upfront fee of $199.00 for us to advertise your position & then a success fee* of either $999 or $99/month for 12 months


*Success fee is only due when we successfully find you a caregiver.